Уточнюйте план після передачі пацієнту
Після дії «Подати пацієнту» план можна редагувати до його схвалення — копія для кожного уточнення більше не потрібна.
- Натисніть «Редагувати план», щоб уточнити етапи, роботи, знижки та ціни за наявності відповідного права.
- Після правок план залишається поданим. Покажіть пацієнту оновлений варіант і натисніть «Схвалити план», коли він погодиться.
Докладніше — у довідці: Пацієнти.
