Збережений вхід у застосунок
Після закриття й повторного відкриття мобільного застосунку можна продовжити роботу без повторного введення пароля.
- Вхід зберігається після авторизації за паролем, через Google чи Apple.
- Щоб завершити роботу на пристрої, відкрийте «Ще» та натисніть «Вийти».
Докладніше — у довідці: Вхід у застосунок.